Чекор 2
Опции за домен
Чекор 3
КОНФИГУРАЦИЈА
Чекор 5
ПРОДОЛЖИ

Категории:
گواهینامه SSL استاندارد -

Domain Validation
برای یک دامنه
امن کردن آدرس با www و بدون wwwامکان فعال سازی بر روی دامنه های

IR وجود نداردگواهینامه استاندارد DV ویژه دامنه های IR -

وِیژه دامنه های IR
برای یک دامنه
امن کردن آدرس با www و بدون wwwگواهینامه SSL Wildcard -

برای یک دامنه به همراه نامحدود زیر دامنه
قابل نصب بر روی سرورهای مختلف
امن کردن آدرس با www و بدون wwwگواهینامه EV شرکتی با نوار سبز ( Green Bar ) ویژه کلیه دامنه ها و IR -

گواهینامه EV
برای یک دامنه
امن کردن آدرس با www و بدون wwwSecure Transaction Ова е безбедна околина која е заштитена при злоупотреба. Вашата IP адреса е (34.204.191.0) од која сте и најавени.